Microsoft Dynamics 365 Sales Force Automation

Sales Force Automation

Sales Force Automation

Beter verkopen door inzicht in uw klanten

Microsoft Dynamics 365 maakt alle belangrijke klantgegevens en contactmomenten zichtbaar voor iedereen in uw sales organisatie. Hierdoor kunt u effectief samenwerken met collega’s en afgewogen beslissingen maken, wat het makkelijker maakt prioriteiten te stellen. Met Dynamics 365 kunt u dus meer verkopen doordat u beter inzicht heeft in uw gegevens en daarmee de juiste keuzes kunt maken.

Pixelzebra gelooft dat Microsoft Dynamics 365 voor ú moet werken en administratief werk uit handen moet nemen. U kunt vanaf elke locatie werken, het maakt niet uit of u op pad bent of vanaf uw kantoor werkt. Volgens ons is Microsoft Dynamics 365 alleen succesvol als het een natuurlijk onderdeel is van de dag en er niet tussen programma’s en apparaten gewisseld hoeft te worden. Maak kennis met productiever verkopen en vraag direct een Webinar aan.

Vraag een webinar aan

Meer opdrachten winnen

Het stap voor stap verkoopproces helpt u bij zowel kwalificaties als bij bijvoorbeeld een getekende opdracht. Zo voorkomt u dat u iets vergeet, doordat Microsoft Dynamics 365 één centrale plek biedt voor alle afspraken en contactmomenten. Met behulp van de directe integratie met LinkedIn krijgt u belangrijke updates en informatie over uw relaties op één plek door.

Slimmer verkopen

Met Sales Force Automation is het mogelijk medewerkers slimmer te laten verkopen. Dit kan door middel van het advies van AI (Artificial Intelligence) die, op basis van de communicatie en acties, adviseert over de te nemen acties of zaken die u mogelijk aan het vergeten bent. Wanneer een klant in een e-mail om een offerte vraagt, dan zal AI aanbevelingen doen over eventueel te nemen acties. Gedurende alle stappen van het verkoopproces adviseert het systeem over het stellen van prioriteiten en de te nemen acties. Dit maakt iedereen in uw organisatie een slimme verkoper.

Microsoft Dynamics 365 Sales Force Automation

Adoptie en gebruik

Pixelzebra adviseert u hoe u Microsoft Dynamics 365 integreert in de dagelijkse manier van werken. Het invoeren van CRM begint pas op het moment dat u ermee gaat werken. Met ons “adopteer en win” programma garanderen wij dat alle gebruikers vanaf het begin de voordelen en de toegevoegde waarde van Dynamics 365 zien. Met kleine personalisaties en aanpassingen wordt Dynamics 365 steeds relevanter gemaakt, waardoor je beter kunt verkopen en minder tijd hoeft te besteden aan administratie. Daarbij hanteren wij een doelgerichte aanpak zonder fratsen.

Productiever werken

Het maakt niet uit wat voor soort sales organisatie u bent. Pixelzebra helpt u, met behulp van de talloze slimme functies, om verkopen nog effectiever te maken. Wij maken het mogelijk uw acties en taken te delen via agenda’s. U krijgt hiermee direct inzicht in vergeten acties. Daarbij kunt u sneller en beter gegevens invoeren door integratie met KvK en slimme controles en status updates automatisch doorvoeren op basis van activiteiten. Tot slot worden contactfrequentie en klantstatus, die geen administratie vergen,  automatisch bepaald.