Pixelzebra Dynamics 365 voor een op maat gemaakt CRM systeem
05 september, 2018

Internationale dag van de liefdadigheid

terug naar overzicht

Het is vandaag internationale dag van de liefdadigheid. Deze dag is in het leven geroepen door de VN, die een veilige en liefdevolle wereld met minder armoede hoog in het vaandel heeft. Met deze Internationale dag van de liefdadigheid hoopt de Verenigde Naties dat iedereen liefdadigheid aanmoedigt en er deze dag extra aandacht aan besteed.

Pixelzebra en goede doelen

Een mooiere wereld realiseer je niet binnen één dag en zeker niet in je eentje, maar dat neemt niet weg dat alle kleine beetjes helpen. Daarom hecht Pixelzebra zoveel waarde aan de goede doelen in Nederland, die ieder op hun eigen manier de wereld een stukje beter willen maken. Wij helpen die organisaties dan ook graag bij het behalen van hun doel. Hoe? Wij denken graag met goede doelen mee over hoe ze het meeste uit hun donateurs en relaties halen. Wij staan klaar om samen met de organisatie te kijken naar oplossingen om de digitale transformatie sneller en beter mogelijk te maken. Dit zorgt namelijk voor een optimale samenwerking, zowel intern als extern. Met behulp van bijvoorbeeld onze dashboards krijgen organisaties direct en duidelijk inzicht in bijvoorbeeld hun taken, doelen en afspraken. Hierdoor kunnen ze meer tijd besteden aan het creëren van unieke ervaringen voor hun donateurs. Met behulp van ons systeem kunnen we de aandacht vestigen op het goede doel waar jaarlijks zo hard voor gewerkt wordt en kunnen zo nog beter meeslepende en fascinerende campagnes gecreëerd worden. Wij zorgen ervoor dat de stap naar efficiëntie makkelijker wordt, dat u tijd en geld bespaart met CRM en meer uit uw donateurs en relaties haalt.

 

Nieuwsgierig geworden? Laten we samen over uw ideeën nadenken en een plan van aanpak maken om uw organisatie en doel meer impact te geven. Want: een mooiere wereld creëer je samen.