Microsoft Dynamics 365 for Sales

Sales

 Dynamics 365 for Sales

Slimmer verkopen met de Dynamics 365 Sales App

De Dynamics 365 Sales App levert alles wat je nodig hebt om sneller deals te sluiten en meer te verkopen. Met de Dynamics 365 Sales App verhoogt u de productiviteit en houdt u de pijplijn gevuld. Door digitale intelligentie te gebruiken, kunt u klantbehoeften voorspellen en daar handig op inspelen. Daarbij ondersteunt de Sales App u in het managen van betere, persoonlijke relaties door op basis van het klantcontact automatisch vervolgstappen te adviseren. Hiermee verhoogt de App ook uw omzet. Wij laten u graag zien hoe wij het sales proces voor u kunnen laten werken zonder gedoe en fratsen.

Microsoft Dynamics 365 for Sales

Bouw handige tools voor je medewerkers met Microsoft PowerApps

PowerApps is het platform van Microsoft om eenvoudig zelf apps te bouwen. Met deze apps kunnen uw medewerkers gemakkelijk data uit Dynamics 365 opzoeken of aanpassen. Zo kan een sales manager in de App op zijn tablet snel belangrijke thema’s of acties selecteren na een klantbezoek. Maar u kunt ook met de app een nieuwe order laten ondertekenen. Met Microsoft Flow kunt u zelf de vervolgacties automatiseren. Net als bij Power BI is het mogelijk om data uit meerdere bronnen te combineren via een gedeeld datamodel. Microsoft noemt dit het common datamodel.

Minder werken, meer doen met Microsoft Flow

Flow maakt u productiever. U kunt zelf veel voorkomende scenario’s automatiseren. Daarbij kunt u op basis van een actie automatisch een vervolgreactie veroorzaken, zowel in Dynamics 365 als daarbuiten. U kunt Flow onder andere gebruiken voor het aanmaken van taken, het ontvangen van meldingen en het verzamelen van gegevens. Zo is het mogelijk om een tweet automatisch om te zetten in een lead in Dynamics 365. Deze kunt u vervolgens eenvoudig toevoegen aan een marketinglijst voor een volgende marketingcampagne. Een ander voorbeeld is het sturen van een goedkeuringsvraag voor het uitbrengen van een offerte. Welke ‘als dit, dan dat’ scenario’s wilt u automatisch laten verlopen? Wij helpen u graag op weg om productiever te worden met Microsoft Flow. Neem contact met ons op voor meer informatie of een training.