Pixelzebra Dynamics 365 voor een op maat gemaakt CRM systeem
28 mei, 2018

Vier fabels over Microsoft Dynamics 365

terug naar overzicht

Microsoft Dynamics 365 niet veilig? Te moeilijk in gebruik? Er bestaan nogal wat fabels over het platform. Wanneer je wat dieper in de stof kruipt, kom je er al gauw achter dat die fabels niet kloppen. Bent u benieuwd naar de waarheid over Microsoft Dynamics 365? In deze blog weerleggen wij graag de vier meest voorkomende fabels.

Fabel 1

Het is niet veilig

Het idee dat alle gegevens online in de Cloud staan, kan soms voor een onveilig gevoel zorgen. Zijn mijn gegevens wel veilig? Is het makkelijk te hacken? Voor Microsoft is het een prioriteit om de gegevens te beveiligen. Microsoft Azure beschikt daarom over uitgebreide compliance- en beveiligingsdekking en heeft de benodigde certificaties. Daarbij brengt het feit dat alles in de Cloud staat alleen maar voordelen met zich mee. Zo heeft u niet meer te maken met verouderde systemen, worden updates automatisch uitgevoerd en kunt u altijd en op elke plek bij uw gegevens.

Fabel 2

Het gebruik is te moeilijk

Het gebruik van Microsoft Dynamics 365 hoeft niet moeilijk te zijn. Vanzelfsprekend brengt een nieuw systeem veranderingen met zich mee en zal dat in het begin even wennen zijn. Om ervoor te zorgen dat iedereen met het platform overweg kan, nemen wij de gebruikers vanaf het begin mee in het proces. Zo zorgen wij ervoor dat eventuele weerstand weggenomen wordt en dat de gebruikersadoptie hoog is. Daarbij werkt Pixelzebra met key-account users. Met behulp van onze speciaal ontwikkelde methode, trainen wij de gebruikers binnen uw organisatie. Hierdoor zijn ze in staat kleine aanpassingen in het systeem voortaan zelf te doen.

U heeft niet meer te maken met verouderde systemen, updates worden automatisch uitgevoerd en u kunt altijd en op elke plek bij uw gegevens.

 

 

Fabel 3

Implementatie duurt heel lang

Vaak wordt er gedacht dat zo’n implementatie veel tijd in beslag neemt. Dit is echter niet het geval. Onze CRM Consultants zijn gespecialiseerd in het implementeren van Microsoft Dynamics 365 en weten als geen ander dat tijd kostbaar is. Daarom doen zij er alles aan om de implementatie zo snel en zo soepel mogelijk te laten verlopen door middel van een bewezen effectieve aanpak.

Fabel 4

Werkt niet goed samen met andere programma’s

Het voordeel van Dynamics 365 is juist dat het goed samenwerkt met andere programma’s. U wilt natuurlijk niet dat een nieuw platform uw huidige manier van werken verstoord of belemmerd. Dat hoeft ook niet, want Microsoft Dynamics 365 is zo te implementeren dat het de integratie met de andere programma’s en systemen juist bevordert. Wij houden rekening met uw manier van werken en zorgen ervoor dat Dynamics 365 uw dagelijkse handelingen alleen maar eenvoudiger en inzichtelijker maakt.