Pixelzebra Dynamics 365 voor een op maat gemaakt CRM systeem
15 april, 2018

Wat iedereen over Microsoft Dynamics 365 zou moeten weten

terug naar overzicht

Microsoft Dynamics 365. U heeft er misschien wel al eens over gehoord. Misschien dacht u: ‘ach, weer zo’n platform dat het werken allemaal makkelijker moet maken.’ ‘Dat hoeft voor mij niet’. Of misschien heeft u nog nooit nagedacht over welke voordelen het uw organisatie kan bieden. Logisch, Microsoft Dynamics 365 is niet altijd even bekend bij organisaties. Hierdoor wordt het platform al snel als ‘lastig’ en ‘niet nuttig’ bestempeld. Toch kan ook uw organisatie veel voordeel uit dit platform halen, maar dan moet u natuurlijk wel eerst weten wat Microsoft Dynamics 365 nou precies inhoudt.

Verhoogt de productiviteit

Dynamics 365 is een door Microsoft gemaakt en beheerd platform dat via de Cloud een compleet pakket aan bedrijfssoftware biedt. Dit pakket bestaat uit: ERP, CRM, Office 365, Azure en Business Intelligence software. Organisaties die Dynamics 365 optimaal inzetten, behalen over het algemeen makkelijker en sneller hun bedrijfsdoelstellingen. Microsoft Dynamics 365 helpt het werk te verlichten en de productiviteit te verhogen. Dit komt onder andere door de flexibele en kostenbesparende oplossing die de integratie van dit platform biedt. Een organisatie kan Microsoft Dynamics 365 voor verschillende doeleinden inzetten. Denk hierbij aan Sales, Service, Finance and Operations, Marketing en Talent. Los van elkaar bieden deze toepassingen al veel voordelen, maar samen werken ze nóg beter. Daarbij komt dat een organisatie zelf kiest waar ze Dynamics 365 voor in wil zetten. Door middel van een Dynamics 365 scan analyseren wij de business processen en sluiten de CRM oplossing daar vervolgens op aan. Zo betaal je alleen voor de functionaliteiten die je ook daadwerkelijk gebruikt.

Dynamics 365 biedt dus een perfecte oplossing voor organisaties die werknemers van de juiste tools willen voorzien, betrokken klanten willen creëren en processen willen optimaliseren. Doordat de tools allemaal in de Cloud zitten, kan een organisatie ook nog eens de ‘best practice’ van Microsoft Dynamics 365 optimaal benutten en volledig overeen laten komen met de structuur van de organisatie. Hierdoor bevordert Dynamics 365 de productiviteit en manier van werken binnen een organisatie.

Meegroeiend platform

De belangrijkste uitgangspunten van Dynamics 365 zijn ‘klein beginnen, snel resultaat en alleen betalen voor hetgeen je gebruikt’. Op basis van je behoefte groeit het platform met je mee. Dit uitgangpunt past uitstekend bij de aanpak van Pixelzebra: start met duidelijke doelstellingen, zorg voor een succesvolle kleine implementatie en bepaal een uitgangspunt, zodat je weet waarnaar je toe wilt groeien en welke stappen daarvoor nodig zijn.

“Microsoft Dynamics 365 helpt het werk te verlichten en de productiviteit te verhogen door de flexibele en kostenbesparende oplossing die de integratie van dit platform biedt”
Diederik Bos
Sales en Support Consultant, van Pixelzebra B.V.

Benieuwd geworden naar wat Dynamics 365 voor uw bedrijf kan betekenen? Vul uw gegevens in op onze website en wij komen graag bij u langs voor een gratis Dynamics 365 scan!

Vraag een gratis Dynamics 365 scan aan!
Klik hier