WERK SAMEN MET PIXELZEBRA
AAN UW TOEKOMST!

pixelzebra helpt u om uw klantrelaties inzichtelijk te maken en optimaal te beheren. Dat doen wij door Microsoft Dynamics365 perfect aan te laten sluiten op uw bedrijfsprocessen. Hiervoor hebben we de technische en bedrijfskundige kennis en ervaring in huis. Echter, het succes van CRM staat of valt met het gebruik door de medewerkers. Vandaar dat wij veel tijd en aandacht besteden aan coaching.

Met ons gebruikersadoptieprogramma nemen we gebruikers vanaf het begin mee in het proces. We laten ze zien wat de directe voordelen zijn van CRM voor hun eigen werk en voor hun klanten. Om te zorgen dat de kennis in uw bedrijf optimaal is geborgd, werkt pixelzebra met key-account users. Wij trainen deze gebruikers zodat ze in staat zijn kleine aanpassingen in het systeem zelf te doen. Hiermee beperkt u de gebruikskosten aanzienlijk, want u hoeft alleen bij complexere vragen nog een beroep te doen op onze support.

Met een enthousiast team van CRM-experts, business consultants en partners verzorgt pixelzebra succesvolle CRM-implementaties in diverse marktgebieden. We vinden het belangrijk om een langdurige relatie aan te gaan met al onze klanten. Zo kunnen we u als partner adviseren en samen met u de klus klaren. En – wat nog belangrijker is – gezamenlijk werken aan nieuwe ontwikkelingen en inzichten.

Graag stellen wij ons team aan u voor.