Logo Pixelzebra Solutions

Pixelzebra Solutions

Pixelzebra Solutions

Pixelzebra Solutions biedt oplossingen voor al uw automatiseringsvraagstukken. We werken voor technische dienstverleners, service- en onderhoudsbedrijven, maar ook voor beveiligingsbedrijven en productiebedrijven met een onderhoudsafdeling. We werken eigenlijk voor elk bedrijf dat voorop wil lopen met een service van topkwaliteit. Met meer dan twintig jaar ervaring kent Pixelzebra Solutions uw sector door en door. Elke dag opnieuw helpen wij mensen efficiënter en met meer plezier te werken door bedrijfsprocessen slim te verbeteren en waar mogelijk te automatiseren. Dit doen wij op het gebied van planning en projectmanagement, inkoop en voorraad, contractmanagement en op het gebied van klantenservice. Eerlijk advies, dat vinden wij belangrijk. We zijn duidelijk en draaien er niet graag omheen. Pixelzebra Solutions gaat dan ook niet voor korte termijn oplossingen, maar voor een duurzame relatie.

Samen, betrokken en transparant

We hebben ervaring en de juiste diepgaande kennis van de service- en onderhoudsbranche in huis. Hierdoor kunnen wij onze klanten altijd passende hulp bieden. We gaan altijd doelgericht en efficiënt te werk. Dat betekent dat we werken in overzichtelijke stappen. Zo weet u op ieder moment waar u aan toe bent. Daarbij zijn al onze software en applicaties ‘cloud-based’. We werken uitsluitend met abonnementen, dus u hoeft geen licenties te kopen. We vinden het namelijk belangrijk dat u zelf de controle heeft over de omvang van het project, de kosten en over de snelheid van de implementatie.

Uw medewerkers en u aan het roer

Onze basisdoelstelling is dat uw software echt geborgd is in uw organisatie. Wij vinden het belangrijk dat uw medewerkers er op de juiste manier mee kunnen werken, zodat zij hun werk beter kunnen uitvoeren. Daarom werken we in kleinere projecten en nemen we de tijd voor scoping, implementatie, testen en optimalisatie.

In het automatiseren van bedrijfsprocessen zit voor ons niet de uitdaging. Het gaat erom dat het proces voor uw bedrijf en voor uw medewerkers klopt en dat het werkt. We willen dat uw team enthousiast genoeg is om ermee aan de slag te gaan. Daarom nemen we de tijd om uw bedrijf te doorgronden, te achterhalen wat uw ambities en doelstellingen zijn en wat de eventuele obstakels zijn. Vervolgens bepalen we samen welke processen we met welke oplossingen kunnen verbeteren.

 

Mark Landman en Huib den Hertog directeuren Pixelzebra Solutions