Pixelzebra Dynamics 365 voor een op maat gemaakt CRM systeem

Pixelzebra Solutions

Pixelzebra Solutions

Live in 5

Binnen vijf weken tijd gebruik van Microsoft Dynamics 365 Business Central voor vijf werknemers. Geen licenties afsluiten, maar een maandelijks bedrag betalen en al direct de voordelen ervaren.
Lees meer

Business Central

Stimuleer unified commerce, beheer je merchandising effectief, optimaliseer bedrijfsprocessen met inzichten en innoveer met een modern, aanpasbaar platform.
Lees meer

Technische dienstverlening

Oplossingen die gemakkelijk met elkaar te koppelen en te integreren zijn, volledig geconfigureerd volgens uw wensen. Elk project overzichtelijk, haalbaar en ook op lange termijn beheersbaar.
Lees meer

Customer Service

Communiceer met klanten op elk kanaal of apparaat, lever snelle, persoonlijke service en ondersteuning, leer van elke interactie en innoveer met een modern, aanpasbaar verkoopplatform.
Lees meer

Project Service Automation

Beheer projecten met vertrouwen, optimaliseer je middelen, voorspel de projectwinstgevendheid, verhoog de productiviteit en innoveer met een modern, aanpasbaar platform.
Lees meer

Wat is Microsoft Dynamics 365?

Lees meer

Wie zijn wij

Pixelzebra Solutions biedt oplossingen voor al uw automatiseringsvraagstukken. Elke dag opnieuw helpen wij mensen efficiënter en met meer plezier te werken door bedrijfsprocessen slim te verbeteren en waar mogelijk te automatiseren. We hebben ervaring en de juiste diepgaande kennis van de service- en onderhoudsbranche in huis. Hierdoor kunnen wij onze klanten altijd passende hulp bieden. We gaan altijd doelgericht en efficiënt te werk. Dat betekent dat we werken in overzichtelijke stappen. Eerlijk advies, dat vinden wij belangrijk. We zijn duidelijk en draaien er niet graag omheen. Pixelzebra Solutions gaat dan ook niet voor korte termijn oplossingen, maar voor een duurzame relatie.

Lees meer
Weet u altijd en overal wat uw klanten nodig hebben?
Doe een gratis Dynamics 365 scan
Vraag een afspraak aan

Onze klanten

Pixelzebra werkt vanuit klantinzichten en businessdoelen om ervoor te zorgen dat iedereen binnen een organisatie Microsoft Dynamics 365 ook echt gaat gebruiken. Alleen dan draagt de oplossing direct positief bij aan uw organisatie en aan de dagelijkse werkzaamheden. Wij maken het verschil door iedere gebruiker vanaf het begin bij het project te betrekken. Daarmee creëren we een draagvlak om het systeem goed te gebruiken en groeit het besef dat het belangrijk is om informatie te delen en samen te werken. Ook blijven wij langdurig coachen, zodat iedereen binnen de organisatie na implementatie het platform maximaal benut. Dit draagt bij aan de effectiviteit van een organisatie. Pixelzebra gelooft namelijk dat een organisatie en/of een team veel te bieden heeft als je er al het mogelijke uithaalt.

Al onze klanten